Header

Header
Assalamualaikum dan Selamat Datang,

Laman web ini diwujudkan untuk membantu masyarakat bagi mendapatkan maklumat mengenai pelan Takaful yang terbaik di Malaysia dan peluang menambah pendapatan melalui Perniagaan/Kerjaya Takaful.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

PELAN TAKAFUL


Pelan Takaful adalah pelan yang memberi perlindungan disamping pelaburan yang diluluskan Syariah.

Antara manfaat-manfaat yang disediakan ialah:
Pilihan Kad Perubatan untuk 100% coverage
Pilihan Kad Perubatan untuk coverage jangkamasa pendek atau panjang
Pilihan Kad Perubatan untuk Tiada Limit Tahunan & Tiada Limit Seumur Hidup
Pilihan untuk menaikkan Limit Tahunan (minimum Tambahan 1 Juta)
Limit tambahan untuk penyakit Kanser, Serangan Jantung & Kerosakan Buah Pinggang
Limit tambahan untuk Organ Transplant
Pampasan jika berlaku kematian keatas perserta atau lumpuh sepenuhnya.
Pampasan jika peserta menghidap salah satu dari 43 penyakit kritikal
Perlindungan kemalangan di mana sejumlah pampasan akan diberikan jika berlaku kemalangan
Pampasan kematian kemalangan di mana pampasan 200% akan diberikan jika berlaku kematian kemalangan biasa, pampasan 300% akan diberikan jika berlaku kematian kemalangan di dalam kenderaan/bangunan awam dan pampasan 400% akan diberikan jika berlaku kematian kemalangan di luar negara
Pengecualian caruman atau caruman akan dibayar syarikat jika menghidap salah satu dari 43 penyakit kritikal atau lumpuh sepenuhnya
Pengecualian caruman atau caruman akan dibayar syarikat bagi polisi anak2 jika parent meninggal atau menghidap salah satu dari 43 penyakit kritikal atau lumpuh sepenuhnya
Elaun Rawatan untuk Chemotheraphy, Radiotheraphy, Kidney Dialysis & Heart-Attack Follow Up Care
Elaun Wad Hospital Kerajaan
Pelan Persaraan
Pelan Perlindungan Wanita
Pelan Khas Kanser (coverage dari peringkat awal)
Perlindungan Berganda dan Simpanan Umrah dan Haji
Mortgage Life (MLTT)
Replacement of Income
HIBAH Takaful
Pengecualian Cukai sehingga RM 10 ribu
-------------------------------------------------------------------------------------------------

TAHNIAH! AGENSI BUMIPUTERA PERTAMA MENCAPAI JUALAN 1 JUTA PADA 2020!


 JOM SERTAI KAMI SEKARANG.....

http://ask4job.wasap.my

http://ask4job.wasap.my

http://ask4job.wasap.my

BERSEDIA UNTUK MENGUBAH HIDUP?

 



 KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA. JOM SERTAI KAMI SEKARANG.....

http://ask4job.wasap.my

http://ask4job.wasap.my

http://ask4job.wasap.my

"3 SEBAB PALING BERKUASA MENGAPA ANDA KENA JADI EJEN KAMI."

 

Jika anda biarkan status ini tanpa dibaca. Anda mungkin terlepas satu OPPORTUNITY income yang hebat, cepat dan Halallan Toyiban. InsyaAllah 

Saya Mohd Faidzal. Saya merupakan Pengurus Unit di Prudential di bawah agensi bumiputera terbaik di Malaysia-Muqmeen Group. 

Saya sudah bersama agensi/team ini selama 12 tahun.

Saya kongsikan 3 benda yang menyebabkan saya jatuh hati untuk buat bisnes ini.

1. Sambil bekerja sambil BERDAKWAH. Setiap hari kita jumpa dan ‘educate’ orang ramai tentang kepentingan menyediakan takaful (islamic compliance insurance) berbanding insuran conventional untuk diri sendiri mahupon keluarga. Anda hanya perlu bagi MASA dan extra RAJIN untuk hasil yang berbaloi-baloi. Yang bestnya, setiap hari anda bekerja di lokasi yang berbeza. Tak perlu perkenal atau convince gila2 customer. Ini bukan company/bisnes picisan. Di agensi/team-Muqmeen Group,kita ada PhD holder, ada pilot, engineers, bankers, architects, auditors, and many professionals.

2. UNTUNG dalam perniagaan takaful ni super. MARGIN sedap bangat. Awal-awal mungkin tak besar sangat tapi once anda dah dapat grip pasal dunia takaful ni, duit akan mula masuk laju. Saya tak janjikan anda dapat beli kereta mewah,rumah banglo dalam 3 bulan pertama. Saya hanya kata anda bagi sedikit masa, keingingan dan kepercayaan pada saya untuk ‘groom’ anda. Insyaallah anda akan makan sedap nanti.

3. MODUL pembangunan ejen di agensi kami padu. Anda akan dibimbing sepanjang masa. Kami tak akan biarkan anda pecah kepala sorang2. Kami pegang tangan sampai jadi. Kelas Online always ada. Almost setiap malam ada kelas kat telegram or wasap. Kelas Offline juga ada. Kelas FB ads, Kelas Closing, kelas zero cost marketing semua ada. Belajar PERCUMA.Panjang lagi kalu nak tulis dalam ni.

So ini kata saya pada anda.

Saya tahu anda dah jumpa banyak dan macam-macam bisnes. Saya tahu anda rasa kami sama seperti yang lain.

Saya kata tidak.

Saya kata kami luar biasa. 

Saya kata anda join sahaja team kami ni. U r my family. I'll take care of u and of course u have to take care of me also😊

Saya offer ni dahulu pada anda.

Ada call/wasap/roger/jumpa saya dahulu. Saya akan explain sepenuh hati. Takkan tambah story. Takkan reka story. Anda nampak dahulu full picture pasal dunia takaful ni.

Kalau anda suka, by all means sauk laju2. Tapi kalau tak kena jiwa. Its ok. Kita jadi kawan sampai bila2.

So anda tinggal no phone je kat komen (or any other means), saya akan roger anda personally.

Tak rugi bertanya dulu. Mana tau ini lah vehicle untuk buat income yang anda cari2 selama ini.

So thats all from me.

Saya akan pastikan keputusan anda roger kami ni adalah keputusan yang tepat.


Assalamualaikum.

Terima kasih dari hati.

Yang Kasih dan Benar,

Mohd Faidzal Ismail

http://ask4job.wasap.my

http://ask4job.wasap.my

http://ask4job.wasap.my

#agensitakafulno1

#muqmeengroup